PopInnPark

 

687690

Op een aparte plek in Amsterdam is momenteel een POP INN Park. Vanuit de Vu Hortus zijn er planten aangeleverd en vanuit Clivia zullen er verschillende ondersteunende zaken worden geregeld. Een Plantenmentor is betrokken bij advies voor verzorging van de planten en is er is het plan om tijdens de opening op 12 maart een mogelijkheid tot vragen over de planten te stellen. Of adviezen te geven over huiskamerplanten in het algemeen.

klik hier voor de website van het POP INN Park.

 

Contact-Greennest-Gallery-th

Greennest Gallery.

Ook met Greennestop de Dijksgracht 6 in Amsterdam.  wordt op dit moment gekeken naar vormen van samenwerking. We werken aan een workshop met de werktitel. ” wat te doen met je huiskamerplant” de bedoeling is dat op Greennest diverse workshops en lezingen  door ons gaan worden gehouden. Ook gaan we deelnemen aan het groenfestival van Greennest. Dit gaat plaatsvinden in mei. Verdere details volgen nog.

 

Where Can I see it

hier een link naar de film     Where Can I see it

Nu online te bekijken:
film essay dat afgelopen zomer voor (en met) Sara Campos is gemaakt tijdens/over de tentoonstelling ‘A Supernova’ in de Vu Hortus.
Met o.a. Koen Nutters, Seamus Cater, Isfrid Angard Siljehaug, Jasper Coppes, Kristina Benjocki, Han Jacobs, Maarten van Bodegraven, Sjoerd Leijten, Stijn Verhoeff, Iva Jankovic, Mitchel Thar.