ZZZ K U N S T 2014

Het thema waarmee beeldend kunstenaars dit jaar aan de slag zijn gegaan is constructuur. Er zullen op het CLIVIAFESTIVAL onder meer werken te zien zijn die geïnspireerd zijn op plantaardige constructies en structuren, florale patronen, herhalingen en wetmatigheden in de natuur. Deelnemend kunstenaars zijn:

Milou Broersen  /  Koos Buist  /  Marianne Constance  /  Lettie Havinga 

 Judith Hebly  /  Tahiya Issa  /  Esther Le Belle  /  Sanneke Griepink

Klik hier voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk.

E X P O  B A S I S S C H O L E N 

Verder zullen – onder leiding van Maaike T Schroots – basisschoolleerlingen exposeren die aan de slag zijn gegaan met het thema constructuur. Maaike T Schroots is docent beeldende kunst en vormgeving en Intern Cultuur Coördinator bij Basisschool Holendrechtschool. In 2013 exposeerde Maaike op het CLIVIAFESTIVAL met eigen beeldend werk en maakte ze samen met Lettie Havinga een fotoreportage over de destijds dreigende sluiting van de VU Hortus.

W O R K S H O P S 

En voor eenieder die zelf graag aan de slag wil met het thema constructuur worden op het CLIVIAFESTIVAL workshops aangeboden voor kinderen én volwassenen. Bijvoorbeeld het zelf leren maken van gelliprints en het maken van afdrukken middels chlorofyl. Lekker de handen uit de mouwen!!!